Dejte vědět o svém turnaji: Turnaje pro všechny

Badminton | TJ Chropyně A, B, C

<<Duben 2024>>
PoÚtStČtSoNe
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405

Turnaje

Přeborník Chropyně

3. ročník Přeborník Chropyně 2014


Dne 28.února 2015 se v tělocvičně TJ Chropyně uskutečnil již třetí ročník soutěže dvojic neregistrovaných hráčů v badmintonu „O přeborníka Chropyně“ . V loňském roce se účastnilo 15 párů, letos jen 10 párů. Co chybělo do počtu hracích párů, to více to se projevilo v kvalitě hry. Přijeli hráči z Olomouce, Kroměříže, Holešova a Tovačova. Hrálo se systémem vzájemných zápasů každý s každým, s následným nasazením do pavouka, dvojice odehrály minimálně 10 zápasů, takže se naplno mohla projevit nejen badmintonová výkonnost ale i fyzická zdatnost hráčů. Nikdo nechtěl darovat soupeři ani míček navíc. A jak to tedy letos dopadlo? Přeborníkem Chropyně 2015 se stala dvojice Michal Brožík a Libor Kunčar, na druhém místě skončil pár Fridrich - Soják z Tovačova a třetí místo obsadila dvojice Lekeš - Novák z Olomouce. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za předvedené výkony a účast. Zvláštní poděkování patří sponzorům: Chropnet, Optik Janoušek a Technosoft.

-- PaBe, JiKr --



2. ročník Přeborník Chropyně 2014


Dne 22.února 2014 se v tělocvičně TJ Chropyně uskutečnil již druhý ročník soutěže dvojic neregistrovaných hráčů v badmintonu „O přeborníka Chropyně“ . V loňském roce se účastnilo 22 párů, letos přijelo 15 párů. Co chybělo do počtu o to více to se projevilo v kvalitě. Přijeli hráči z Přerova, Kroměříže, Kojetína, Tovačova a Morkovic. Hrálo se švýcarským systémem kde nikdo ze soutěže nevypadává. Hrají spolu vždy soupeři s podobným dosaženým výsledkem. Na kurtech byly vidět urputné boje. Nikdo nechtěl darovat soupeři ani míček navíc. Hrálo se celkem na 7 kol, takže se naplno mohla projevit nejen badmintonová výkonnost ale i fyzická zdatnost hráčů. A jak to tedy letos dopadlo? Vítězství si odvezli hráči z Přerova, dvojice Michal Skopal a Petr Březina, druhé místo obsadili loňští přeborníci Libor Kunčar a Michal Brožík z Chropyně a na třetím místě se stejně jako v minulém ročníku umístil pár Jan Fridrich a Martin Soják z Tovačova. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme předvedené výkony a účast. Turnaj jistě přispěl k propagaci badmintonu a snad do našich řad přitáhne další hráče. Zvláštní poděkování patří sponzorům: městu Chropyně, firmě Chropnet, Optik Janoušek a Technosoft.

-BK Chropyně-

2. roččník Přeborník Chropyně 2014



1. ročník Přeborník Chropyně 2013


V letošním roce oddíl badmintonu oslaví 50 let své existence. Neformální součástí těchto oslav bylo uspořádání  1. ročníku turnaje amatérských hráčů ve čtyřhrách, s názvem „O přeborníka města Chropyně v badmintonu dvojic“.
Na sobotu 16. 2. 2013 jsme pozvali amatérské hráče z našeho města i blízkého okolí do tělocvičny v Chropyni. Zájem nás samotné překvapil. Sešlo se 23 párů. Hrálo se ve skupinách tak, aby si každý dle své výkonnosti našel své soupeře a odehrál co nejvíce zápasů. Všichni hráči si tak zahráli minimálně 7 zápasů. První polovina zápasů rozřazovala dvojce do výkonnostních skupin. Ve druhé polovině probíhaly boje v rámci jednotlivých výkonnostních skupin. Některé zápasy byly divácky velmi zajímavé a zvláště v závěru herně vyrovnané. Věcné ceny byly i pro vítěze jednotlivých výkonnostních skupin, takže vždy byl důvod hrát na vítězství. Nikdo z hráčů se nezranil. Celý turnaj proběhl v přátelsky soutěživé atmosféře, za což platí dík všem zúčastněným.
A kdo se stal prvním amatérským přeborníkem Chropyně? K radosti pořadatelů se na prvním místě umístnili hráči z Chropyně, konkrétně dvojice Kunčar-Brožík. Gratulujeme. Na druhém místě se umístnil smíšený pár Mišurec-Žalčíková z Morkovic a třetí skončil pár Fridrich-Soják z Tovačova.

Všem zúčastněným se turnaj líbil a máme příslib, že přijedou prověřit své síly i na další amatérské turnaje. Budeme se těšit na ně i na nové amatérské hráče.
Zvláštní poděkování patří Městu Chropyně pod jehož záštitou byl turnaj uspořádán. Děkujeme i ostatním sponzorům - firmě WSCnet – sponzor oddílu, V-OKNO, Hanácká kyselka, Lubomír Fiala a Technosoft.

-BK Chropyně-

European Badminton Tour

Ročník 2014

Chropynští badmintonisté se účastnili Evropské badmintonové soutěže, která je ukonce. Na každý turnaj se sjíždělo okolo 50 hráčů, nejen z okolních zemí (Polsko, Německo, Rakousko, Slovenská republika), tak i mnohem vzdálenějších (Rusko, Japonsko, Vietnam, USA).
A jak se jim dařílo? Skvěle! Po všech absolvovaných turnajích se umístili v celkovém pořadí na 1. místě ve dvouhře, v mixu a na 2. místě ve čtyřhře! Hráči Martin Schmied a Petr Zavadil již několikrát dokázali a stále častěji dokazují, že Chropyně umí hrát badminton. Jak jde vidět z výsledků na jednotlivých turnajích série (viz. Tabulka níže) bohužel je poznamenala rekonstrukce tělocvičny po prazdninách a Petrův úraz mu zabránil zúčastnit se posledního turnaje, ale i tak to nemělo vliv na celkové pořadí.
Děkujeme sponzorovi badmintonového oddílu Chropyně firmě WSCNet s.r.o. (OS CHROPNET) a finanční podporu města Chropyně.
 

1. Trenčín (SR) – březen 2014
MD: 1. místo (M. Schmied, P. Zavadil)
MS: 1. místo (M. Schmied)
Mix: 1. Místo (P. Zavadil, B. Purdešová)

2. Brno (ČR) – duben 2014
MD: 4. místo (M. Schmied, P. Zavadil)
MS: 1. místo (M. Schmied)
Mix: 3. místo (P. Zavadil, M. Lengálová)

3. Vídeň (AU) – květen 2014
MD: 2. místo (M. Schmied, P. Zavadil)
MS: 2. místo (M. Schmied)
Mix: 1. místo (P. Zavadil, B. Purdešová)

4. Bratislava (SR) – červen 2014
MD: 2. místo (M. Schmied, P. Zavadil)
MS: 1. místo (M. Schmied)
Mix: 2. místo (P. Zavadil, B. Purdešová)

5. Ostrava (ČR) – říjen 2014
MD: 9. místo (M. Schmied, P. Zavadil)
MS: 2. místo (M. Schmied)
Mix: 13. místo (P. Zavadil, N. Kuzmová)

6. Kunovice (ČR) – listopad 2014
MD: 3. místo (M. Schmied, J. Žalmánek)
MS: 1. místo (M. Schmied)

-- BK Chropyně –



Chropyně na Vienna Open

V sobotu dne 1. června 2013 se uskutečnil 2. ročník badmintonového turnaje Viena Open v Rakousku. Turnaj mezinárodního seriálu European Badminton-Tour. Martin Schmied a Petr Zavadil jsou již ostřílení hráči této tour. Opět nezklamali a předvedli výbornou formu.

Ve dvouhře mužů vybojoval Martin nádherné 1. místo. Dokázal jako jediný porazit kvalitní rakouské i asijské hráče. Zadařilo se i Petrovi, který v této konkurenci byl na 7. místě.

Ve smíšené čtyřhře obsadil Martin se spoluhráčkou Barborou Purdešovou (Košice) 1. místo.

Ve čtyřhře mužů naši chropyňští hráči Petr a Martin dokázali projít turnajem bez problému, bohužel ke konci naročného dne už docházely síly a skončili “až” na 3. místě.

Další turnaj seriálu European Badminton-Tour se koná v Prešově 29.6.2013, kde mají kluci v plánu opět zaútočit na přední místa.

Děkujeme sponzorovi badmintonové oddílu Chropyně firmě WSCNet s.r.o. (OS CHROPNET)

-- BK Chropyně --


Brněnské Jaro

V sobotu dne 27. dubna 2013 se uskutečnil 10. ročník badmintonového turnaje Brněnské Jaro. Je to jeden z turnajů mezinárodního seriálu European Badminton-Tour, který se odehrává v České republice, Rakousku a na Slovensku.

Z chropyňského badmintonového oddílu se jej zúčastnili dva hráči: Petr Zavadil a Martin Schmied. Na turnaji oba předváděli velice dobrou hru, doplněnou výbornými výsledky. Dokázali tak i v mezinárodní konkurenci, že v Chropyni je stále badminton na vysoké úrovni.

Ve dvouhře mužů vybojoval Martin nádherné 1. místo. Dokázal jako jediný porazit kvalitní mladé rakouské hráče, kteří nejvíce pomýšleli na triumf v tomto turnaji.

Ve smíšené čtyřhře obsadil Martin se spoluhráčkou Barborou Purdešovou (Košice) 2. místo, když je dokázal porazit až ve finále na tři sety brněnský pár Tomáš Prek, Petra Divinová.

Ve čtyřhře mužů naši chropyňští hráči Petr a Martin až překvapivě snadno dokázali projít turnajem bez většího zaváhání a získali tak chropyňskému badmintonu další prvenství na turnaji.

Další turnaj seriálu European Badminton-Tour se koná ve Vídni 1.6.2013, kam se mají kluci v plánu také vydat. Přejme jim tedy hodně štěstí a nejlépe stejné výsledky a dobrou reprezentaci chropyňského badmintonu, tak jak tomu bylo na tomto turnaji v Brně.

Děkujeme sponzorovi badmintonové oddílu Chropyně firmě WSCNet s.r.o. (OS CHROPNET)

-- BK Chropyně --

VICTOR badminton tour

 

Na konci listopadu, přesněji v sobotu dne 26.listopadu 2011 skončil IV.ročník seriálu Victor Badminton Tour (VBT), což je mezinárodní seriál turnajů uspořádaný v České republice a na Slovensku.  VBT je určen pro všechny hráče do výkonnosti II. ligy v České republice a I. ligy na Slovensku.  Letos se VBT zúčastnilo celkem 137 hráčů a hráček a to ve složení 92 mužů a 45 žen.  A právě ve IV. ročníku VBT se tohoto seriálu turnajů poprvé zúčastnili i hráči a hráčky chropyňského badmintonového oddílu a hned za sebou nechali spoustu skvělých výsledků a to jak v jednotlivých turnajích, tak i v bodování celé tour.

VBT se skládalo ze šesti turnajů – v Hustopečích  (únor 2011 – ČR), v Brně (duben 2011 – ČR), v Ilavě ( květen 2011 – SVK), v Košicích (červen 2011 – SVK), v Prešově ( září 2011 –SVK) a opět v Hustopečích, kde byl závěrečný finálový turnaj (listopad 2011 – ČR).


O prvním turnaji VBT v Hustopečích jsme psali v dubnovém čísle zpravodaje roku 2011. Tento turnaj byl první v seriálu a chropyňští hráči zde měli skvělé umístění. Povedené výsledky pak daly impulz pro objetí všech turnajů z této tour a pokusu zapsat se do historie IV. ročníku VBT v celkovém pořadí. Bylo tedy nutné podniknout i daleké výpravy na východ Slovenska.  Nejvíce dobré výsledky motivovali Martina Schmieda, který se zúčastnil všech turnajů VBT. Při některých ho doprovázel i Petr Zavadil.    
V druhém  (brněnském)  turnaji VBT stojí za zmínění z chropyňského pohledu  vítězství Martina s brněnským parťákem ve čtyřhře, když ve finále porazili v koncovce třetího setu indicko-polský pár, který do finále procházel turnajem suverénně. Dvouhra se však Martinovi příliš nepovedla a po smolné prohře skončil na 9. příčce.


Po dvou českých turnajích následovali 3 turnaje na Slovensku.
První z nich byl hned za hranicemi a to v městečku Ilava. Čtyřhrové schopnosti našeho páru Schmied-Zavadil zde získaly stříbrnou tedy druhou příčku. Singlové umístění:  5.místo Martin a 7.místo Petr bylo lepší než v Brně, ale i tak za očekáváním (alespoň z pohledu Martina).


Ovšem další turnaje na samotném východu Slovenska přinesla chropyňské žně v podobě vynikajících umístění v obou disciplínách. V Košicích vyhrál Martin dvouhru a s Petrem byli druzí ve čtyřhře. V Prešově turnaj vyhrál Martin jak ve dvouhře, tak i ve čtyřhře. Po patém turnaji tak byl Martin v průběžném celkovém pořadí na prvních příčkách jak v singlu, tak i v deblu.


Na řadu přišel poslední turnaj – turnaj finálový, který se konal stejně jako ten úvodní v Hustopečích na jihu Moravy. Suveréní vedení Martina v deblu již nemohl nikdo ohrozit, zato dvouhra byla napínavá. Rozdíl mezi prvním Martinem a druhým Lukášem Tlustým z Osíku byl pouze 6 bodů a to výsledkově znamenalo, že Martin nesmí být v Hustopečích o 4 a více příček za Lukášem. Na tyto propočty však ani nedošlo, protože Martin měl v posledním turnaji tour formu a taky potřebné štěstí v koncovkách setů a finálový turnaj ve dvouhře vyhrál. Tím si tedy zajistil nádherné první místo v celém IV.ročníku Victor badminton tour.
IV.Victor badminton tour tak má celkového vítěze jak ve dvouhře, tak i ve čtyřhře mužů z Chropyně!!! Chropyňský badminton je tak dobře reprezentován a to jak u nás v Česku tak i na Slovensku. Větší podrobnosti o VBT naleznete na stránkách: VICTOR badminton tour

Victor badminton tour 2011

GPC

Turnaj GPC dospělých - Chropyně 2.11.2013

Výsledky turnaje
Pavouci jednotlivých kategorií


Turnaj GPC U19 - Chropyně 26.10.2013

Výsledky turnaje
Pavouci jednotlivých kategorií


Turnaj GPC U17 - Chropyně 19.1.2013

Výsledky turnaje
Pavouci jednotlivých kategorií


Turnaj GPC dospělých - Chropyně 18.11.2012

Výsledky turnaje
Pavouci jednotlivých kategorií


Turnaj GPC dospělých - Chropyně 13.11.2011

V neděli 13.11.2011 se v Chropyni uskutečnil turnaj dospělých v badmintonu typu GPC. Takže byla v Chropyni k vidění bitva o notný počet bodů do celorepublikového žebříčku. Turnaje se zúčastnilo 14 mužů a 8 žen, což bylo méně, než s čím chropyňští pořadatelé počítali. Ale i tak se v Chropyni objevili zástupci oddílu z celé Moravy a to: BC RSC Brno, SK Podolí, Slavoj Podivín, ZBL Zlín, SK Badminton Přerov, Universita Olomouc, Orlová – Lutyně a samozřejmě hráči a hráčky domácího oddílů TJ Chropyně.

I přes menší účast byla k vidění řada velmi vyrovnaných a především kvalitních zápasů. Vrcholem snad bylo finálové utkání ve čtyřhře mužů, kde domácí pár Slavík - Schmied předvedl skvělý výkon a porazil silnou dvojici z BC RSC Brno Jelínek-Horák na tři sety. Ale to už výsledkově předbíháme a proto uveďme pěkně po pořádku výsledky všech disciplín chropyňského turnaje:

Dvouhra muži:         1. Martin Schmied - TJ Chropyně

                              2. Martin Jelínek - BC RSC Brno

                              3.-4. Miroslav Slavík - TJ Chropyně   

                              3.-4. Vít Peterek - Orlová Lutyně

Dvouhra ženy:         1. Jana Matulová - BC RSC Brno

                              2. Zuzana Konvičná - TJ Chropyně   

                              3.-4. Eliška Maršálková - SK Podolí   

                              3.-4. Eliška Mikulášková - BC RSC Brno

Čtyřhra muži:          1. Martin Schmied – Miroslav Slavík - TJ Chropyně

                              2. Martin Jelínek – Filip Horák - BC RSC Brno

                              3.-4. Petr Belhárek – Petr Zavadil     - TJ Chropyně   

                              3.-4. Nikolas Trucla – Tomáš Riedl    - SK Badminton Přerov

Čtyřhra ženy:          1. Jana Matulová – Andrea Zemanová - BC RSC Brno

                              2. Zuzana Konvičná – Michaela Medunová - TJ Chropyně   

                              3. Martin Hanačková – Eliška Maršálková - Slavoj Podivín, SK Podolí

Mix:                       1. Martin Jelínek – Jana Matulová - BC RSC Brno

                              2. Petr Zavadil – Zuzana Konvičná - TJ Chropyně   

                              3.-4. Miroslav Slavík – Martina Hanačková - TJ Chropyně   

                              3.-4. Filip Horák – Andrea Zemanová - BC RSC Brno

Je patrné, že ve dvou disciplínách opanovali první místa členové domácího oddílu – pár Schmied, Slavík v deblu mužů a v singlu mužů to byl Martin Schmied. Ale i další výsledky jsou pěkné z pohledu chropyňského badmintonu a je tedy vidět, že badminton v Chropyni jde opět směrem vzhůru. Turnaj se vyvedl a do budoucna si snad jen přejme, ať je větší účast: a to jak v poli hrajících, tak i fanoušků v ochozech – protože tento sport je opravdu krásný a zaslouží si pozornost veřejnosti nejen v Chropyni.

Podrobné výsledky viz přiložený soubor: pavouci GPC dospělých Chropyně.xls (32 kB)

Vánoční turnaje

Výsledky Vánočního turnaje rodinných týmů 2014

Badmintonový oddíl TJ Chropyně uspořádal 27.12.2014 tradiční vánoční turnaj ve čtyřhrách. Turnaje se zůčastnilo 38 hráčů ve dvou kategoriích. V kategorii rodičů s dětmi se zůčastnilo 8 párů a v kategorii dospělých se zůčastnilo 11 párů.
Zápasy byly odehrány ve dvou skupinách a podle výsledku byly zařazeny do dalších skupin,ve kterých se hrálo o celkové umístění. V obou skupinách se svedli velké boje o konečné pořadí s těmito výsledky.

Kategorie dospělých:
1. Jedlička-Krejčíř
2. Brožík-Brožíková
3. Malík-Steiger

Kategorie rodiče s dětmi:
1. Jedličkovi
2. Grézlovi
3. Konviční

-- Jedlička M. --


Výsledky Vánočního turnaje rodinných týmů 2012

Účast: dospělí – 13 dvojic, rodiče s dětmi 6 dvojic


Výsledky:

Rodinná družstva:
1. Slavíkovi
2. Schmiedovi
3. Krejčíř - Domanská

Rodiče s dětmi:
1. Bláhovi
2. Jedličkovi
3. Grézlovi


Výsledky Vánočního turnaje rodinných týmů 2011

Účast: 19 párů rodinných týmů a 8 párů rodiče s dětmi


Výsledky:

Rodinná družstva:

1. Krejčíř – Panáček
2. Brožíkovi
3. Slavíkovi

Rodiče s dětmi:

1. Ryšaví
2. Krutil - Gazda
3. Bláhovi


Výsledky Vánočního turnaje rodinných týmů 2009

Pořádali jsme jej v sobotu 27. prosince a zúčastnilo se jej 44 hráčů s těmito výsledky:

Hlavní kategorie:
1. Schmiedovi
2. Belhárkovi
3. Zavadilovi

Dvouhra:
1. Zavadil
2. Režňák

Dvouhra žáci:
1. Bajer
2. Brožíková
3. Slavík T.

Rodiče s dětmi:
1. Pospíšilovi
2. Domanští

Turnaje veteránů

Výsledky celostátního badmintonového turnaje veteránů

„ Memoriálu Jitky Vojkůfkové“ v Chropyni 2013

Dvouhra mužů do 50 let

  1. místo: Večerka Petr
  2. místo: Zavadil Zdeněk

Dvouhra mužů do 60 let - nehrála se

Dvouhra mužů nad 60 let

  1. místo: Lesniak Antonín
  2. místo: Malík  Jaroslav

Dvouhra žen - nehrála se

Čtyřhra mužů

  1. místo: Pavelka, Zavadil
  2. místo: Večerka, Perutka

Čtyřhra žen

  1. místo: Zálešáková, Ferencová
  2. místo: Balenčinová, Drábková

Smíšená čtyřhra

  1. místo: Pavelka, Zálešáková
  2. místo: Krásný, Balenčinová

Oddíl badmintonu TJ Chropyně, ve spolupráce s městem Chropyně pořádá XXXVIII. ročník celostátního turnaje veteránů MEMORIÁL JITKY VOJKŮFKOVÉ

Termín:
sobota 5.6.2010

Místo:
tělocvična TJ Chropyně

Časový rozpis:     
prezentace    8:00-8:30    
losování    8:30-8:45
zahájení    9:00
ukončení    18:00 (cca)
večeře    19:00
beseda    20:00  

Discipliny:    
dvouhra žen, dvouhra mužů, čtyřhra žen, čtyřhra mužů, smíšená čtyřhra

Věkové kategorie:
muži - 40-50 let, 51-60 let, nad 60 let
ženy - 35-45 let, nad 45 let

Právo startu:
hráči, kteří v soutěžním období 2008-2009 nestartovali v soutěžích 1. a 2. ligy

Hrací systém:
bude dohodnut před zahájením a v deblových disciplínách bude rovněž uplatněn kompenzační koeficient (dle věku nejstaršího účastníka)

Řízení turnaje:
Martin Schmied, Petr Belhárek, Petr Zavadil, Miroslav Slavík

Občerstvení:
Zajištěno v bufetu

Startovné:
Kč 200,- (v ceně je večeře aj.)

Míče:
vlastní

Ceny:
věcné, pro finalisty ve všech věkových kategoriích a disciplinách

Ubytování:
30,- Kč v tělocvičně na žíněnkách, nebo v hotelu Ječmínek Kč 250,- – 350,-

Za oddíl srdečně zve předseda oddílu  Slávek Malík
                    
Přihlášky na ubytování zasílejte prosím na adresu:
Jaroslav Malík, Nádražní 673, 768 11 Chropyně,
tel. 728625675, nebo zašlete e-mailem na : jaro.malik@seznam.cz


Výsledky turnaje veteránů ,,Memoriál Jitky Vojkůfkové'' 2009

Pořádali jsme jej v sobotu 6. června a zúčastnilo se jej 27 veteránů z Čech a Slovenska s těmito výsledky :

Dvouhra žen - sloučené kategorie nad 35 a nad 45 let :

1. Lenka Zálešáková (Zlín - Malenovice)
2. Katka Golová (Židlochovice)
3.-4. Mirka Křehlíková (Brno - Líšeň)
3.-4. Lenka Zapletalová (Brno - Líšeň)


Dvoura mužů, kategorie nad 60 let :

1.  Mirek Košíček (Brno - Líšeň)
2.  Vašek Zábranský (Nový Hradec)
3. Pavel Kavan (Podivín)


Dvouhra mužů, kategorie do 60-ti let :

1. Franta Školař (Bystřice p. Host,)
2. Miloš Dokoupil (Brno - Líšeň)
3. Pavol Moško (Trenčín)


Dvouhra mužů, kategorie nad 40 let :

1. Mirek Slavík (Chropyně)
2. Roman Janoštík (Č. Budějovice)
3.-4. Petr Balada (Chropyně)
3.-4. Pavel Nesrsta (Zlín - Malenovice)


Čtyřhra žen (sloučené kategorie) :

1. Dana Moravcová (Rožnov. p. Radh.)
Lenka Zálešáková (Zlín – Malenovice)

2. Katka Golová (Židlochovice)
Ivana Kejřová (Židlochovice)

3. Mirka Křehlíková (Brno - Líšeň)
Lenka Zapletalová (Brno - Líšeň)


Čtyřhra mužů (sloučené kategorie):

1. Mirek Slavík (Chropyně)
Slávek Malík (Chropyně)

2. Ivan Sedláček (Zlín - Malenovice)
Franta Školař (Bystřice p. Host.)

3.-4. Pavel Kavan (Podivín)
Pavol Moško (Trenčín)

3.-4. Miloš Dokoupil (Brno - Líšeň)
Roman Janoštík (Č. Budějovice)
 

Smíšená čtyřhra (sloučené kategorie) :

1. Lenka Zálešáková (Zlín - Malenovice)
Mirek Slavík (Chropyně)

2. Jarka Lejsalová (Chropyně)
Roman Janoštík (Č. Budějovice)

3. Ivana Kejřová (Židlochovice)
Ivan Sedláček (Zlín - Malenovice)


Po turnaji proběhla úspěšně i tradiční „Beseda o bamintonovém hnutí“.
Za organizátory : Véhá.

Amatérské turnaje

10. turnaj amatérských hráčů badmintonu


Poslední říjnovou sobotu 25.10.2014 oddíl badmintonu Chropyně pořádal jubilejní 10. turnaj neregistrovaných hráčů ve čtyřhrách. Turnaje se zúčastnilo celkem 16 párů ze širokého okolí a pořadatelé byli potěšeni stálou přízní dvojic, ke kterým se připojilo i několik turnajových nováčků. Soutěžící byli rozděleni do skupin, kde si zahráli "každý s každým". Pokud se někomu nepovedla hra v základní skupině, mohl ještě o vítězství bojovat v dalších kolech soutěže.
Po vyčerpávajících zápasech nakonec zvítězila dvojce ve složení J. Trucla - J. Žalmánek (Přerov - Chropyně), stříbrnou medaili obsadil "Radegast team" - S. Ciesarik a T. Dunko (Ostrava) a bronzoví skončili "Přespolňáci" z Ivanovic  - J. Raclavský a O. Hanzlík - naši tradiční účastníci. Pořadatelé věří, že se hráčům turnaj líbil a opět přijedou bojovat na naše kurty.
Poděkování patří i našim sponzorům WSCnet s.r.o. a Masáže Pavla Bajgarová Chropyně.



9. turnaj amatérských hráčů badmintonu


Ve vyletňěnou sobotu 10.5.2014 oddíl badmintonu uspořádal již 9. ročník amatérského turnaje ve čtyřhrách, kterého se zúčastnilo celkem 16 párů, z toho jediný čistě ženský,

6 smíšených a 9 mužských. Hráči se dostavili z různých koutů Moravy, zastoupení mělo Brno, Olomouc, Brušperk, Tovačov a další. Hrálo se osvědčeným turnajovým švýcarským systémem, v tomto počtu párů se odehrálo 8 kol. Bylo sehráno hodně vyrovnaných a napínavých zápasů, kde hráči bojovali doslova o každý míček, což také ovlivnilo vítězném pořadí, neboť o vítězi turnaje rozhodlo skóre vyhraných míčů. Výsledné pořadí tohoto klání: 1. místo obsadili zástupci z domácích řad Jirka Krejčíř + Patrik Beneš, 2. místo vybojovali taktéž  domácí Karel Brožík + Martin Režňák a 3. příčku obsadila dvojice „Přespoláci“ z Ivanovic na Hané.

Věříme, že se všem zúčastněným turnaj líbil a přijedou změřit své síly na podzimním plánovaném jubilejním 10. ročníků. Poděkování patří všem pořadatelům a samozřejmě našim sponzorům: Město Chropyně a Masáže Pavla Bajgarová Chropyně. Děkujeme touto cestou

i oddílovému sponzoru: WCSNet s.r.o. (OS CHROPNET)

-BK Chropyně-

9. Amatérský turnaj badmintonu



8. turnaj amatérských hráčů badmintonu


V neděli 27.10.2013 oddíl badmintonu Chropyně pořádal již 8.turnaj neregistrovaných hráčů ve čtyřhrách, kterého se zúčastnilo celkem 12 párů z širokého okolí. Byl zvolen velmi osvědčený Švýcarský systém hry, který spočívá v rozdělení hráčů tak, aby proti sobě v každém kole hráli stejně nebo alespoň co nejpodobněji kvalitní hráči z předchozích kol. Sehrálo se celkem 7 kol, takže každý z hráčů měl možnost bojovat každé kolo o co nejlepší výsledek. Konečné výsledky turnaje dopadly následovně, zvítězil smíšený pár D.Kochtová s O.Frýzou (Zlín+Chropyně), stříbrnou příčku vybojoval pár J.Trucla s P.Březinou (Přerov) a bronzoví skončili „Invalidé“ – L.Kunčar s M.Brožíkem (Chropyně). Pořadatelé věří, že se všem zúčastněným hráčům turnaj líbil a přijedou změřit své síly a na další ročník turnaje. Poděkování patří samozřejmě i našim sponzorům WSCnet s.r.o. a Masáže Pavla Bajgarová Chropyně.

Vysledky turnaje: 2013-atb8.pdf

-BK Chropyně-

8. Amatérský turnaj badmintonu



7. Carlton turnaj amatérských hráčů badmintonu


V sobotu 4. 5. 2013 pořádal oddíl badmintonu 7. turnaj amatérských hráčů ve čtyřhrách. Zúčastnilo se ho 18 párů, a to nejen s místním zastoupením, ale i hosty z různých koutů Moravy. Turnaj měl dvě novinky – nového partnera a herní systém. Novým sponzorem turnaje a dárcem výherních cen se stala firma SEEKER s.r.o., která má výhradní zastoupení značek DUNLOP, SLAZENGER, CARLTON v ČR. Druhou novinkou byl švýcarský herní systém, jímž se hrálo sedm kol, a díky kterému si každý hráč zahrál do sytosti. Vítězové ukázali své hráčské umění a sílu nutnou k tomu, aby vydrželi hrát až do konce turnaje.

            První místo obsadili borci Karel Brožík, Martin Režňák (Nápadníci), stříbrnou pozici vybojoval pár z Chropyně Ondřej Frýza, Patrik Beneš (Béčka) a jako bronzový skončil přerovský pár Jaroslav Trucla, Aleš Martinčík (Můj s mojou).

            Věříme, že se všem zúčastněným turnaj líbil, a že přijedou prověřit své síly i příště. Velké díky patří všem sponzorům cen a celého turnaje: Masáže Pavla Bajgarová Chropyně, Město Chropyně a WSCNet s.r.o. (OS CHROPNET).

Vysledky turnaje: 2013-atb7.pdf

-BK Chropyně-

7. Carlton amatérský turnaj badmintonu



Women's Cup 10.3.2013


Vysledky turnaje
http://bkchropyne.nas-tym.cz/download/2013-womens-cup.pdf



6. turnaj amatérských hráčů badmintonu


6. amatérský turnaj badmintonu

 V sobotu 27.10.2012 oddíl badmintonu Chropyně uspořádal 6.amatérský turnaj ve čtyřhrách, kterého se tentokrát zúčastnilo 15 párů z celé Moravy.

Herní systém se odehrál ve třech základních skupinách. Následně první dva páry z každé skupiny postoupily do skupiny vítězů. Ostatní páry také postoupily do příslušných skupin tak, aby si každý pár zahrál minimálně 6 zápasů.

Po 6-ti hodinovém souboji byly již známi nejlepší páry, z toho jeden z Chropyně. Jelikož vítězné páry měly stejný počet vyhraných zápasů, musely o celkovém pořadí rozhodnout sety. Mezi druhým a třetím místem dokonce rozhodovaly i body.

Bohužel první místo chropyňskému páru opět uniklo. Alespoň doufáme, že naši hráči získali více zkušeností do dalšího amatérského turnaje, který se bude konat příští rok v květnu.

Velké dík patří sponzorovi této akce: Masáže Pavla Bajgarová Chropyně (http://masaze.chropyne.cz).

 Pořadí párů:

1. místo: Karel Kořený a Tomáš Kořený – Ostrava (střed)
2. místo: Patrik Beneš a Ondřej Frýza - Chropyně (vlevo)
3. místo: Jaromír Trucla a Aleš Martinčík – Přerov (vpravo)

-BK Chropyně-



5. turnaj amatérských hráčů badmintonu


5. amatérský turnaj badmintonu

V sobotu 5. 5. 2012 oddíl badmintonu pořádal 5. turnaj amatérských hráčů ve čtyřhrách, kterého se tentokrát zúčastnilo 21 párů z různých koutů Moravy samozřejmě i s domácím zastoupením. Hrálo se ve čtyřech skupinách systémem každý s každým, následně postupovali páry do dalších zápasů podle umístění ve skupině. Všichni hráči si tak zahráli minimálně 7 zápasů, přičemž některé byly divácky zajímavé a herně vyrovnané. Stupně vítězů obsadili z prvního místa borci z Přerova (Jaromír Trucla, Nikolas Trucla), stříbrnou pozici vybojoval pár z Ostravska (Denisa Kozáková, Roman Štefko) a bronzoví skončil místí pár (Patrik Beneš, Ondřej Frýza).

Věříme, že se všem zúčastněným turnaj líbil a že přijedou prověřit své síly i příště. Velké díky patří podporujícím turnaje: firma Technosoft (www.technosoft.cz) a Město Chropyně

-BK Chropyně-

4. turnaj neregistrovaných hráčů badmintonu


4. turnaj neregistrovaných hráčů badmintonu

V sobotu 29.11.2011 oddíl badmintonu uspořádal 4. amatérských turnaj ve čtyřhrách, kterého se tentokrát zúčastnilo 18 párů z celé Moravy ale i s domácí účastí. Herní systém ve čtyřech základních skupinách, následně první dva páry ze skupiny postoupili do pavouka, ostatní opět do skupin. Po 6-ti hodinovém souboji byly již známi čtyři nejlepší páry z toho dva z Chropyně. Očekávalo se chropyňské finále bohužel náš papírově nejlepší pár v semifinále pohledl borcům z Přerova, jakožto i náš další pár ve finále. Opět první místo nezůstalo v Chropyni tak doufáme, že naši amatérští hráči získali více zkušeností do příštího finálového souboje.

Velké dík patří sponzorům této akce: Masérna Chropyně (masaze.chropyne.cz) a firma Technosoft (www.technosoft.cz)

Pořadí párů:

1. místo: Jaromír Trucla, Nikolas Trucla - Přerov (střed)
2. místo: Miroslav Panáček, Martin Režňák - Chropyně (vlevo)
3. místo: Jiří Novák, Tomáš Janošek - Uherský Ostroh (vpravo)

-BK Chropyně-

3. turnaj neregistrovaných hráčů badmintonu


3. turnaj neregistrovaných hráčů badmintonu

V sobotu 7.5.2011 oddíl badmintonu pořádal již 3. ročník turnaje neregistrovaných hráčů ve čtyřhrách, kterého se tentokrát zúčastnilo 18 párů z různých koutů Moravy samozřejmě i s domácím zastoupením. Herní systém ve čtyřech základních skupinách, následně první dva páry ze skupiny postoupili do pavouka, ostatní opět do skupin. Sehrálo se ke stovce zápasů, za 7 hodin aktivního badmintonu. Zápasy byly vyrovnané většina z nich třísetových, tudíž divácky velmi zajímavá podívaná. Z „ostravského“ finálového zápasu vyšla jako vítězná dvojice Tomáš Graca se Zdeňkem Metelkou, druhou příčku vybojovali vítězové z loňska Ivo Šeliga s Otakarem Robenkem a třetí místo obsadili místní borci Jirka Krejčíř s Patrikem Benešem. Pořadatelé věří, že se turnaj všem zúčastněným hráčům líbil a přijedou změřit své síly i v dalším plánovaném podzimním turnaji. Nesmím opomenout přání brzkého uzdravení zraněné hráčce Ivetě K., která si v zápalu boje nešťastně zranila nohu.

Poděkování patří našim sponzorům: FUNNY MONEY s.r.o. a TECHNOSOFT s.r.o.

-BK Chropyně-

1. Badmintonový amaterský turnaj ve čtyřhrách v Chropyni


Amatersky badmintonovy turnaj


Dne 8.5.2010 oddíl BK Chropyně uspořádal 1. turnaj neregistrovaných hráčů v badmintonu v párových disciplinách. Přihlášených bylo celkem 24 párů s účastí z celé Moravy. Organizace turnaje byla bezchybná, jelikož se tomu věnovali všichni registrovaní hráči BK Chropyně. Úroveň všech učastníků byla vysoká, čemuž odpovídala kvalita odehraných zápasů. Po osmihodinovém boji bylo určeno pořadí párů:
1. Patrik Beneš a M.Reznak (Chropyně)
2. Trucla Jaromír a Martinčík Aleš (Prosenice)
3. Patrik Pataki a Roman Zabloudil (Vyškov)

Velké dík patří sponzorům této akce:
MARS
Technosoft - www.technosoft.cz
STRADE - eshop.rouno-ovci.cz
Trafika Marho - www.zippozapalovace.cz
Law - www.lawshop.cz

Organizátoři plánují po vydařené premiéře další akci na podzim 2010 a doufají v hojnou účast badmintonistů. Zveme všechny, co mají chuť si zasportovat!

Fotogalerie turnaje

Fotogalerie turnaje - vyšší kvalita